Saturday, April 5, 2008

TELAH TIBAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Assalammualaikum...

Akhirnya shipment yg di tunggu2 telah tiba...atas sebab2 yg tertentu shipment sy telah delay beberapa kali di atas sebab2 yg tak di jangka...Terima kasih yg tak terhingga kpd semua peminat dan pengunjung blog Gemilang Farm yg tak putus2 dan jemu menjenguk blog sy...walaupun dah sebulan lebih tak di update...tapi sy menjanjikan kambing Boer terbaik dari yg terbaik utk semua pembeli yg sentiasa sabar menunggu shipment ini..Alhamdulilah shipment telah sampai pada hari jumaat(04/04/08) yg lepas sebanyak 300 ekor dan berbaki 200 ekor lg mungkin dlm 2 minggu lg...200 ekor telah di bawa ke Banting dan selebihnya ke Cawangan Selatan AGROGEMILANG FARM SDN BHD di Simpang Ampat Melaka, ukuran kandang adalah 30 X 100 kaki bole memuatkan 200 ekor dalm satu2 masa...dan secara rasminya di buka utk lawatan...Utk org2 Utara tunggu kedatangan sy sebab AGROGEMILANG FARM SDN BHD akan membuka satu cawangan di Utara khas utk org2 Utara..skrg sy sedang mencari tapak di sana utk di nilai sebelum kerja2 pembinaan kandang di jalankan...tungguuuuuuuuuuuuuu...

Kepada Akmal Putrajaya, Fadzil Kianagro and the geng,Yasir, Rajan, Nazree, Azli, dan semua buyer serta peserta Skim Gemilang sy bagi pihak AGROGEMILANG FARM SDN BHD mengucapkan ribuan terima kasih sebab berurusan dgn saya...ramai lg yg dtg tp tak de nama dlm ni ribuan kemaafan...dipinta..semoga anda berjaya dan sy akan menyokong anda dari belakang..gambar kat atas tu adalah Boer sy yg baru sedang kelaparan menjamu selera Napier...gambar bawah sekali tu ade tag warna biru, itu adalah tag rasmi AGROGEMILANG dan bermula shipment ni saper yg beli kambing dgn sy akan ade tag warna biru tertulis AGROGEMILANG...SEKIAN....LAYANNNNNNNNNNNNNN...

3 comments:

Anonymous said...

SECURITY CENTER: See Please Here

aim ahmad said...

Wah! Memang aku kagum... mantap2 betul kambing2 ni! Kalau boleh beri anggaran harga ikut jenis baka kambing lagi bagus... boleh aku pasang angan2. Kalau sertakan peta ke ladang pun lagi bagus juga. TQ.

Anonymous said...

See Please Here