Tuesday, November 18, 2008

Anak-Anak Kambing Terbaik dari yg Terbaik.....

I'm the best....Gemilang Farm the Best...

Umo sy baru seminggu.....telinga sy panjang mcm jamnapari tp sy FB Boer TAU....

Ade sape2 yg tak puas hati ker....hehehe

Tgk susuk tubuh ku lah bro....

Kaki saper pulak lah tu....kacau jer org nak posing maut...hehehe

Aku pejantan Redboer Gemilang Farm....mmg bestt....

Hai..hai...salam utk semua peminat....
Cerita kali ni rasanya tuan-tuan dan puan-puan dah tau kot...tgk gambar pun rasa yer dah faham sgt nak citer aper kan....tapi tak per....citer sikit jer buat intro takot ade yg salah anggap...ok ini semua adalah ANTARA anak2 boer/redboer AgroGemilang Farm Sdn Bhd khususnya Gemilang Farm...ini hanya 5 percent jer dr anak2 yg lahir kat sini....ade byk lg tapi tak larat nak ambik gambar lah....so tak perlu citer byk tuan2 dan puan2 lah yg beri komen kualiti kambing2 Gemilang Farm ni....so layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............

1 comment:

Global Excellent Marketing Sdn Bhd said...

Sertai GEM Community secara percuma. Satu tapak untuk para Usahawan - usahawan berkongsi-kongsi maklumat dan pendapat (Forum, Blog,Direktori, Iklan Percuma DLL) dalam bidang yang yang ceburi seperti Pertanian, Ternakan DLL.

www.gem.socialgo.com