Wednesday, July 15, 2009

Berita Sedih Dari Kampung!!!!!!!!

Assalammualaikum....

Kepada pengunjung2 blog sy....sy memohon maaf sebab tak update blog ini...bukan aper sy manjaga Mak sy yg telah sakit.. Hari ini adalah hari paling sedih bg sy kerana MAK yg sy amat sayangi dan sumber ispirasi sy selama ini telah pulang ke Rahmahtullah...Semoga teman2 sy dan sesiapa jua yg melayari blog sy memberi penghormatan terakhir pada Arwah Mak sy...dgn mensedekahkan surah Al-Fatihah...Semoga Arwah MAK sy di masukkan dlm golongan2 org yg beriman dan di masukkan ker syurga...Amin...TQ..


AL-Fatihah.......

4 comments:

Anonymous said...

salam takziah dari kami... semoga roh ibunda tercinta dicucuri rahmat dari Allah dan dipermudahkan Allah segala urusannya di sana... azli & keluarga, banyakkan bersabar.

KP said...

SALAM TAKZIAH DARI KP SERTA AJK PEMUDA TELOK DATOK.
SEMOGA TABAH HADAPI QADA dan QADAR DARINYA..
SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT DAN AMALANNYA DITERIMA..

AL-FATIHAH

Mohamad said...

Salam Takziah dari Doha. Moga allah mencucuri rahmat keatas ibu saudara yang tercinta.

Terkadang di dalam kita mengejar impian, kita terpaksa melalui pelbagai dugaan... Kita harus terus tabah meneruskan perjuangan dan Cita-cita. Moga saudara berjaya insyallah

TESLAMARIN said...

سْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ ﴿١﴾ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿٢﴾ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ ﴿٣﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿٤﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿٥﴾ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿٦﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ

AMIN.salam takziah dari kami... semoga roh ibunda tercinta dicucuri rahmat dari Allah dan dipermudahkan Allah segala urusannya di sana... azli & keluarga, banyakkan bersabar.