Saturday, December 12, 2009

BBQ KAMBING BOER 1MALAYSIA

Ni kira Org kuat Majlis ni lah...Event Manager En Shahidan..

Ni lak Fendi Assistant sy sape yg pernah dtg kandang kenal lah kot....

kat blkg sy ni dah ramai yg tak sabar nak rasa BBQ ni tau...mmg mengiurkan...

Ni dia BBQ kambing Boer 1Malaysia......

Sy tgh nak siapkan hidangan utk Datuk Seri.....

Datuk Seri tgh nak dptkan ilham nak naikkan name AgroGemilang Farm Sdn Bhd...specially kat Putrajya lah...heheheh...aminnn



Salammmm..........
Dah lama rasanya sy tak update blog sy ni...al maklum lah bz skrg ni...Alhamdulilah rezeki Allah nak bg..Tp kambing tetap menjadi pilihan no 1 sy sampai akhir hayat sy...
Berbalik pada tajuk kat atas tu fuhhhh....nampak mcm dasyat jer kan....tp itu hanya permulaan sahaja akan ada plan baru yg akan menyusul kemudian hari...tp setelah sy merasai keunikan dan kesegarannya sy terus jatuh hati dan kalau bole setiap hari menu sy adalah BBQ kambing Boer 1Malaysia....utk makluman tuan2 dan puan2 sekalian sy namakan BBQ kambing Boer 1Malaysia kerana hidangan ini bole di nikmati oleh semua kaum dan sy telah mencubanya mmg semua memuji kelazatan BBQ tersebut....baik Jawa, Melayu, Cina, India semua puji woooo.....well done....Alhamdulilah....
Tanggal 05/12/2009 detik ini bermula lah episod BBQ kambing Boer 1Malaysia. Pada tarikh tersebut satu majlis mesra penduduk di kawasan rumah sy telah di adakan, berbagai acara seperti pertandingan carrom, congkak, melukis utk kanak2 telah dpt diadakan dgn jayanya. Alhamdulilah dgn rezeki yg telah di beri sy telah dpt mensedekahkan/sponsor seekor kambing boer BBQ utk majlis tersebut....sambil tu menyelam minum air lah sy promote kambing boer kat Putrajaya. Dr maklum balas semua penduduk mmg amat2 berpuas hati dgn hidangan BBQ kambing Boer 1Malaysia tersebut..dan ade yg dah risik2 nak buat utk majlis2 akan dtg...rezeki lg...alhamdulilah...
Seperti yg tuan2 dan puan2 telah lihat di atas dan mmg mcm mimpi jer tetamu majlis ni adalah Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor (ahli Parlimen Putrajaya) telah berbesar hati datang ke majlis tersebut wal hal Beliau antara org yg bz dgn kerjaya beliau sebagai seorg ahli politik dan ahli perniagaan yg berjaya...pd mulanya sy di maklumkan Datuk Seri tidak dpt hadir ke majlis tersebut oleh sebab kesibukan beliau ttp kira2 pukul 4 ptg Datuk Seri telah hadir memberi sokongan pd majlis tersebut dan sy amat berbesar hati bertemu beliau dan sempat berborak mengenai kambing Boer, rupa2 ye beliau jgk arif berkenaan khasiat kambing boer..sy telah dpt menghidangkan BBQ kambing Boer 1Malaysia kepada beliau dan dr riak wajah beliau hidangan itu adalah amat istimewa...To Datuk Seri, Terima Kasih kerana sudi hadir dan merasai BBQ kambing Boer 1Malaysia....
Sekiranya tuan2 dan puan2 inginkan BBQ kambing Boer 1Malaysia bole lah menghubungi sy di talian hayat 24 jam sy sperti berikut:
1) 012-3814200
2) 013-2431000
Harga bermula dr rm900 dan ke atas.....pakej tersebut termasuk serving di tempat tuan2/puan2 dan di sertakan sekali salad, carrot, black pepper source dan sbg ye...sekian terima Kasih....Layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

1 comment:

Abd Ghani said...

mula2 datuk seri tak nak dtg. Tapi bila dgr ada kambing golek, tu yg tak tahan tu.hhehehe

agaknya la