Wednesday, January 16, 2008

ANAK PEJANTAN CHAMPION BAKA FAIRFAX & SNAKE


Wahai penternak-penternak boer di Malaysia, GEMILANG FARM khas yer akan bawa anak baka-baka champion utk dijadikan baka GEMILANG FARM..yg ni bloodline FAIRFAX (Australian Reserve Senior Champion buck 2006), hanya dpt dua jer, umo pun baru 1 tahun sebulan..Lepas ni kpd bakal2 penternak yg inginkan kepuasan menternak kambing boer sila lah ke GEMILANG FARM utk melihat sendiri baka2 champion ni..kalau nak anak yer tunggu lah akhir tahun ni..baka2 ni akan di bawa sekali dgn shipment yg tak lama lg akan dtg sebanyak 400 ekor..bile dah ade baka2 ni GEMILANG FARM sememang ye yg GEMILANG di Malaysia walaupun baru 7 bulan beroperasi secara rasmi yer..ALHAMDULILAH...



Tuan-tuan dan Peminat Boer sekalian, Ini adalah anak kambing boer champion Bloodline SNAKE, tarikh lahir 2/11/2006...inilah baka boer impian setiap penternak yg sudah biasa dengan Kambing Boer Champion..Tuan2 tgk lah sendiri body dan semua aspek Snake ni, mmg bole jadi gile lah tgk lama2..Ini akan sy bawa utk dijadikan baka GEMILANG FARM..nantikan kemunculan yer di Malaysia...so, GEMILANG FARM sememang yer memberi perhatian kepada kualiti baka yg TERBAIK utk di biakkan hanya satu di Malayasia....kami adalah yg terbaik.. Kalau nak yg champion bole jugak, itupun kalau dlm tgn ade rm40k..nanti sy upload pic yer..kalau nak bole aje...call sy secepat mungkin..



1 comment:

goat said...

tajuk anak fairfax dan snake?..lepas tu citer anak nie yang mempunyai bloodline snake...tu maknanya bukan anak snake tetapi cucu-cicit snake...kalau betul2 anak kepada snake..xpa lah nanti leh tanya ngan laurie hehe