Wednesday, February 20, 2008

Lawatan Student UPM



Tanggal 16 Febuari 2008 satu lagi kebanggaan AgroGemilang Farm Sdn Bhd sebab semakin ramai institusi2 awam yg mengenali Gemilang Farm khasnya. Mereka ni adalah dari UPM mengambil jurusan Sc Pertanian..Kehadiran mereka utk membuat kerja luar bg subjek Pengurusan Ladang, berbagai pertanyaan mengenai permulaan penubuhan syarikat ini sehinggalah ke Operasi Ladang dan dikenali seantero Malaysia. Bagi sy ini adalah pengalaman menarik sebab dpt mencurahkan rahsia kejayaan sy dan AgroGemilang walaupun tidak sampai setahun penubuhannya..Alhamdulilah, semoga sy lebih berjaya dan Gemilang serta selamat maju jaya kepada mereka dan ada ura2 yg berminat utk menjadi penternak selapas mereka menghabiskan pengajian...Diaorg ni mmg sporting dan tak segan nak bertanya...layannnnnnnnnnnnnnnnnn...

1 comment:

zakiah said...

sori ar lmbt comment... ni pun curi2 mase nak p cc... hmm... ari tu lect puas ati dgn presentation kitorg.. plak tu ade yg berminat coz pak cik die nak bkk ldg kambing.. so.. kitorg pun bg la contact no..
sebenarnye byk lg nak tnye.. cume ms xsmpt.. best la ade ldg kmbg besar cmni.. kitorg nak offer diri jg ank kmbg je leh?? =]