Friday, February 1, 2008

Lawatan Student KUIS



Pada 30 Januari 2008 Gemilang Farm telah dilawati oleh student KUIS, tujuan lawatan tersebut untuk menyiapkan final year projek berkenaan Penternakan Kambing secara Komersial. Sy sendiri yg guide diaorg dari A sampai lah Z, diaorg ni semua berkaliber utk maju dlm bidang yg diceburi..Berjam-jam jugak lah sy ditemuramah berkenaan operation dan management Gemilang Farm secara detail..oleh kerana sy pun pernah buat dulu masa study (German Malaysian Institute-Diploma in Mechatronic Engineering) kira dah biasalah...ok lah tgk lah gambar2 yg sy ambik semasa lawatan tersebut..Kepada mereka sy ucapkan semoga berjaya...

2 comments:

farah said...

best farm kambing nie...
x busuk pun cam farm lain..
thank bro azli lyn kitorng baik punye...hehe..
de masa kite jmp lg lah nnt... =)

Cemerlang Tani Sdn Bhd said...

Student GMI ke.. Saya ni dari MICET.. Saje nk tya, awak ade amek loan mara tuk buat kambing x?sbb mara kan tlg bdk2 UNiKL..

Liyana
http://cemerlangtani.blogspot.com